زمان مصاحبه ی کليه ی گرايش های مهندسی برق مقطع دکتری ۹۶ برای دانشجویانی که در تاریخهای گذشته موفق به ثبت نام نشده اند

باسلام و عرض تبريک به مناسبت قبولی در اولين مرحله ی آزمون دکترای 96 ،به اطلاع می رساند زمان مصاحبه ی افرادی که موفق به ثبت نام در تاریخهای گذشته نشده اند ، برای کلیه ی گرایشهای مهندسی برق ، در روز های چهارشنبه مورخ 31/3/96  در ساختمان ابوريحان از ساعت 9 تا 15 برگزار خواهد شد که مکان آن متعاقباً از طريق همين سايت اطلاع رسانی می گردد.

خواهشمند است به نکات زير توجه نماييد.

مصاحبه در همان روز انجام می شود و امکان برگزاری آن در روزهای ديگر وجود ندارد.

جهت انجام مصاحبه اولويت خاصی وجود ندارد و در روز حضور شما انجام خواهد گرفت.

درصورت تکميل نبودن مدارک ارسالی به دانشگاه، نواقص پرونده ی خود را در روز مصاحبه  به همراه داشته باشيد.

نتيجه ی مصاحبه ی شما فقط و فقط از طريق سامانه ی دانشگاه اميرکبير اطلاع رسانی می گردد.

درصورت عدم ثبت نام در سامانه ی دانشگاه به هيچ عنوان مصاحبه با شما انجام نخواهد گرفت.

ارسال کننده خبر: مهندسي برق| | تاريخ: ۱۳۹۶/۰۳/۲۸